2

Jobbade sent idag.....

och när jag gick från sista mötet blev det en längre promenad till min bil som stod parkerad på jobbets parkering. Det var askallt men jag kände mig nöjd i alla fall eftersom jag fick röra på mig.


Kära!


Jag hann åka en sväng på loppis och hittade lite rostfria burkar och ett litermått. Dessutom hittade jag tre fina hemsydda och broderade örngott. Dessa skall jag göra iordning så vi kan använda dem.
Imorgon blir det träning igen. Min man skall på konferens så det blir att sova utan honom imorgon.

När jag kom hem hade min man handlat och så fixade han hamburgare till kvällsmat. Själv har jag gjort en laxpaj med spenat som jag kan ha med mig till lunch imorgon och resten får vi äta på kvällen.
Skönt med lite förberedelse så allt är klart tills imorgon.
 Valentine butterfly kiss 
Skall gå in på tradera för att buda på min kockums såpburk. Den är så fin och jag känner mycket nostalgi med den.

Sänder goda känslor och massor med positiv energi till er mina kära!Sänder lite sommar till er bara för att visa er vad vi har att vänta oss!Samt lite avslappningsmusik för att komma till ro!
1

Inre trygghet

så börjar veckans kloka ord!Kära!Härlig Enya musik kommer här.


Som sagt väldigt mycket inbokat idag så i alla fall ett litet inlägg kommer här från mig.

Kolla hur du har det med din inre trygghet och ha en alldeles underbar måndag.


1

summering av söndagen....

Kära!

Barn och och mitt lilla barnbarn Milo har idag varit hos mormor på besök. Vi var en sväng på loppis och han var så snäll att jag bara blev stum Tyvärr hittade jag inget. Blev intrsserad av djupa tallrikar, retro, som kom från Arabia. Det var 11 stycken och kostade 200 kronor. Det fanns även en lampa som jag eventuellt kan åka ner och köpa nästa söndag.
Lampan som jag gillade var blå med vit skärm. Blev överförtjust. På lördag och måndag är det en loppis som Pingskyrkan har och som jag skall besöka så fort jag har möjlighet. Jag skall köpa en kockums såpa kopp som fanns när jag var liten. Den finns för övrigt på tradera att hitta.
KOCKUMS SÅPA BURK


Kycklinggrytan som jag gjorde ikväll utföll till belåtenhet och alla gick ifrån matbordet mätta och belåtna. Snart återstår bara lite förberedelse inför morgondagen som är fullspäckad med möten och besök. Solsidan skall jag givetvis se för det är ett program jag verkligen gillar.

Nästa vecka blir det tre träningspass igen och hoppas att det blir en fin vecka!

Nya rena lakan skall jag snart krypa ner i och bara njuta och somna gott och tryggt och summera en härlig sönda.

Love SusanneLjuvlig kvällsmusik till er från mig!!!