0

Fundering bara.....

Kära!

En sång med vackra bilder till alla mina nära och kära, som både lever och är dödaLove Susanne3

Lite tid för shopping idag

Kära!!!


På fredag skall vi till min dotters sambo på 30-årskalas. Då passade vi på att åka till ett köpcentra och fixa ett litet presentkort, så David kan välja vad han själv vill ha.

Det blev god fiskgryta med härliga potatisar och så kom en liten ängel över med lite jordgubbar till oss. Tack lilla ängel!

Visste ni att en människa i genomsnitt tänker 60000 tankar varje dag. Men det som är mest förbluffande är att 95 % av dessa tankar är samma tankar som vi tänkte dagen innan. Det är så att tankekontroll är nyckeln till ett lyckligt liv.
De flesta människor förstår inte vilken kraft deras tankar har. Så istället för att välja negativa tankar kan vi ersätta dem med positiva tankar. Den yttre världen reflekterar din inre värld. Genom att styra hur du tänker och ditt sätt att reagera på det som händer kan du börja ta kontrollen över ditt eget öde. (Munken som sålde sin Ferrari)
Fortsättning följer. Jag tycker boken är mycket intressant och suger till mig kunskap som en svamp vill jag lova.

Jag önskar er en god natt sömn med ett ljuvligt musikstycke.

Love Susanne2

zickzacktråd.....

fick jag idag i mitt vänstra öga!!!!Kära!

Idag när jag och min man gick ut med hundarna var det mycket varmt. Så varmt att jag fick ett litet migränanfall som började med den välkända zigzagtråden. Efterhand avtog den eftersom jag tog en liten tablett. Sedan fick jag lite, lite värk i huvudet som hastigt och lustigt försvann. Så känslig har jag blivit.

Men sedan förflöt dagen och allt var bara så perfekt en dag kan vara..Något trött blev jag men jag kunde ta det lugnt i alla fall så vila har jag verkligen gjort.

Pontus jobbade med sina jordgubbar..


Goda jordgubbar har han försett sin familj med nu ett tag och dessutom tjänar han sina egna fickpengar vill jag lovaMargit har kommit hem från sin kompis Alva från Ven tidigare idag

Sedan har jag lånat några fina bilder på mina kära döttrar med barnbarn

Midsommarfin Jenny och Milo


En liten duktig Noah som kan suga med sugrören fin älskad dotter Josefine och fina Noah som nu bor i Arizona
Idag värker mitt hjärta av längtan efter dem


En fin Nois på promenad i sin nya vagnså här ser solnedgången ut i Arizona


så här ser solnedgången ut i Smöris


Love Susanne

God natt och dröm sött!
Kom till ro till denna underbara hymn