0

Något större än vi ärVill bara sända en liten påminnelse att allt hänger ihop på något sätt och att vi alla är beroende av varandra. Dessutom känner jag att för att vara på den säkra sidan bör vi påminnas om att vi är rätt små och att någon vakar över oss och är mycket större än vi är.  Min tacksamhet är stor till universum för alla mina fina barn och barnbarn som jag fått och för att jag är jag. Givetvis behöver jag förädlas mer och mer och lära mig att bli mer ödmjuk och tacksam. Jag behöver visa mer kärlek och tålamod och ni skall veta att jag kämpar varje dag på det.

Älskar er alla och sänder många varma kramar/Mamma Susanne

Vi vet ingenting om morgondagen, nej endast idag och just nu.

I vila reflekterar den vises själ
universum
och blir skapelsens spegel


0

öppna energierna

Idag har jag mina kära varit på mitt allra första yogapass. Det var underbart och jag kände att jag verkligen öppnade upp mina energikanaler och det kändes helt underbart att bara göra något bara för sig själv. Vi fick lära oss att försöka vara i nuet och till och med försöka höra våra egna andetag.

Jag känner mig upplyft även när jag skriver detta och det är flera timmar sedan jag var på passet.

Jag vet att flera av er redan har provat men till de som inte har gjort det kan jag bara säga; ge det en chans och testa. Jag gjorde det och fick bara postiva känslor utav det. 

Just idag behövde jag detta verkligen och jag tror att det kom till mig just av den anledningen.

Tack Josse och Tack Jenny för era otroliga inlägg ni haft på era bloggar idag. Allt detta suger jag åt mig av som ett läskpapper.

Ta vara på varje dag och njut och ta hand om er själva så att ni kan ta hand om er nästa också.

Kram från mamma Susanne


0

Till minne av en fin människa

Hoppas Uffe Larsson som jag tror var en godhjärtad och snäll människa har tagits emot av Herren själv. Må han vila i frid.  Något inom säger mig att det är de godaste och finaste människorna som dör först.

Sänder en tanke även till hans anhöriga.

Min bror dog endast 54 år gammal och han var både god och kärleksfull.


Kram från en som vet.
Sången kommer nu som handlar just om detta.Ta vara på varndra och den tid ni har här på jorden!  Kram mamma Susanne