0

tack för en söndag i lugn och harmoni....

Kära!

Underbart är det med förmånen jag har att ibland bara vara under en helg.Idag när vi var ute med hundarna, släppte jag dem som jag brukar och vips hittade Ester några fåglar som hon valde att springa efter och hon sprang tills hon var en liten prick i horistonten.

Alla blev jätterädda och både Malla och Ida sprang ut i den leriga åkern för att kalla på henne och helt plötsligt kommer hon och springer emot oss och snart är hon i vår famn igen. Det var känslomässigt jobbigt och Margit och Ida kämpade som galningar för att fånga in henne. Leriga skor, tårar som rinner och en massa energi går åt för Esters skull.

Någonstans inom tänkta jag att hon är chipmärkt så snart får kanske polisen fatt i henne och så kan de identifiera henne.

Ja då vet jag att jag inte skapp släppa henne mera förräns hon är att lita på och blivit lite äldre.Mina kära!

Natten infinner sig snart och det jag lägger märke till är att det blir mörkare tidigare på kvällen nu. Men vad gör väl det när det blir ljusare imorgon bitti.

Sov sött och dröm underbara drömmar om lycka och harmoni och där du bestämmer allt så att det blir till det bästa för dig.Love Susannetröstevisa til alla som behöver från änglamammanIbland känns det skönt med en värmande och tröstande hand som tröstar och säger att man duger och är bra!